Home Nieuws Echte verhalen Nijkerk

Echte verhalen Nijkerk

In september organiseren we een ‘Echte verhalen Nijkerk’. Hierin vertellen mensen op het podium in het nieuwe theater bijzondere, spannende, grappige, mooie, ontroerende en waargebeurde verhalen die ze zelf hebben meegemaakt. Onze eerste ‘Echte verhalen Nijkerk’ avond is op vrijdagavond 17 september en start om 20.15 uur.

Heb jij een “echt“ verhaal meld je dan aan via info@streamsbreedebeek.nl en vertel in een korte beschrijving waar je verhaal over gaat. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.
Iedereen kan meedoen en podium ervaring is niet vereist. Let op: het is geen open podium en we selecteren van te voren de verhalen.
Het podium is dan deze avond voor jou. Wij helpen jou graag van te voren waar nodig om je verhaal goed te kunnen vertellen voor het publiek op de avond zelf.

Ben jij geen verhalenverteller maar kom je graag luisteren naar deze echte verhalen dan mag je deze avond niet missen. We verwelkomen je graag in een heerlijke ontspannende ambiance .De kaarten kosten €7,50.en zijn te reserveren via kassa@streamsbreedebeek.nl.