Home Nieuws Bier & Spijs proeverij Streams Brink42

Bier & Spijs proeverij Streams Brink42

Ter gelegenheid van de opening van het Streams Theater en Restaurant Breede Beek op zaterdag 28 augustus a.s., zijn er ook bij Brink42 allerlei festiviteiten. Zo is er een Bier & Spijs proeverij onder leiding van een biersommelier, waarbij diverse Gulpener bieren geproefd kunnen worden onder het genot van een spijsplankje per gang. Kom vier saam, proef saam, beleef saam.

Bier van Nederlandse bodem
Gulpener heeft een sterke band met haar omgeving en wil graag van waarde zijn voor de wereld. Daarom brouwen ze het bier met water uit eigen bronnen, wordt hop gebruikt uit eigen hoptuin en komt het gerst van boeren uit eigen regio. Dit alles houdt de ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tot het enige echte bier van Nederlands bodem. Daarom samen; Streams en Gulpener!

Reserveren
Deelname kost €15 en mag vanaf 18 jaar. Per ronde (om 14.00 en 15.45 uur) is er beperkt plaats. Reserveren kan bij Marie-Jeanne via brink42@streams.city of WhatsApp 06 – 36 13 88 73.