Home Nieuws Optreden Zeemanskoor Nijkerks Welvaren

Optreden Zeemanskoor Nijkerks Welvaren

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober staat Zeemanskoor Nijkerk Welvaren bij ons op de planken. Deze eerste door hen zelf georganiseerde optredens na coronatijd staat in het teken van dankbaarheid aan alle zorgmedewerkers in de gemeente Nijkerk.

Beleef op het zaterdagavondconcert vanaf 20.00 uur via de livestream in je eigen woonkamer.

Optreden voor zorgmedewerkers
Het vrijdagavondconcert is gratis toegankelijk voor zorgmedewerkers. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij beddenzaak Frans Poorter in Nijkerk. Waarom zorgmedewerkers kosteloos dit allereerste optreden mogen bijwonen? “Om onze dankbaarheid te tonen aan al die mensen die in de coronatijd door zijn gegaan met het verzorgen van patiënten. Vooral in de beginperiode vaak onbeschermd, nog niet gevaccineerd, met een tekort aan goede mondkapjes, met risico op besmetting en vooral met het onbekende en onzekere. Wat overkwam ons, wat was het voor een ziekte, je kon er aan overlijden en dat gebeurde onder de ogen van verpleegkundigen en doktoren.”

Zaterdag 30 oktober, dus één dag later, is dit concert voor iedereen toegankelijk. De kaarten hiervoor zijn inmiddels volledig uitverkocht.

0 reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *