Home Nieuws Za 4 jun: Diner + voorstelling voor slechts €35 p.p.

Za 4 jun: Diner + voorstelling voor slechts €35 p.p.

Zaterdagavond 4 juni bieden wij een complete avond uit voor slechts €35 per persoon. We organiseren een proeverij van onze nieuwe kaart en aansluitend het virtuoze gitaarspel van Mart Hillen, waarmee hij schilderachtige beelden schept die u meenemen naar een andere wereld.

Proef als eerste van onze nieuwe menukaart
Maak uw avond compleet en reserveer ook een tafel in ons restaurant. Voor slechts €17,50 p.p. (excl. drankjes) wordt een proeverij van onze nieuwe menukaart geserveerd.

Er is een beperkt aantal tafels beschikbaar. Reserveer door te bellen naar 033 208 74 10 of per mail op info@streamsbreedebeek.nl.


Over het concert

Mart Hillen is het jongste gitaarfenomeen van Nederland. In zijn nieuwe theaterprogramma Mart & Movies, vertelt hij over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit recente films als Bohemian Rhapsody over Queen en Yesterday over The Beatles. Op zijn 21ste veroverde Mart Hillen de theaters met zijn eerste soloprogramma In Concert. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Bekijk de trailer van Mart & Movies en klik hier voor het boeken van kaarten.

0 reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *