Home FAQ

FAQ

Theaterbezoek

Wat zijn de openingstijden van de Theaterkassa?

De openingstijden van onze theaterkassa zijn:
Woensdag 13.00 – 16.00 uur
Vrijdag 13.00 – 16.00 uur

Loop op deze momenten gerust bij ons binnen. Wij helpen graag bij het beantwoorden van vragen en bij de aanschaf en het printen van tickets voor één of meerdere voorstellingen.

Is er een drankje tijdens de pauze?

De pauzedrankjes zijn bij Breede Beek bij de meeste voorstellingen inbegrepen in de prijs van jouw toegangskaarten. Dat betekent dat in de pauze een drankje al voor je klaar staat. Heeft de voorstelling geen pauze? Dan staat jouw drankje na afloop van de voorstelling voor je klaar.

Zijn er rolstoelplaatsen?

Kaarten bestellen voor rolstoelplaatsen kan telefonisch via tel. 033 – 208 74 10 of via info@streamsbreedebeek.nl. Het maximum aantal rolstoelplaatsen is beperkt.

Telefoon gebruik, filmen en fotograferen?

Tijdens de voorstelling verzoeken we je de mobiele telefoon op ‘stil’ te zetten. Beeld- en/of geluidopnames maken is niet toegestaan.

Kan ik tickets annuleren?

Reeds gekochte kaarten kunnen tot uiterlijk twee dagen voor de voorstellingsdatum worden geruild of geannuleerd. Als je een kaart annuleert ontvang je van ons een digitaal tegoed in je Streams Breede Beek-account).

Wat als een voorstelling niet doorgaat?

Mocht een voorstelling door onvoorziene omstandigheden niet door kunnen gaan, dan brengen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Algemene bezoekersvoorwaarden Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD)

Streams hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD.

Algemeen

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Ons restaurant is gesloten voor diner. Rondom voorstellingen bent u van harte welkom voor het nuttigen van een drankje en borrelhapje.

Is het pand toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, het hele pand is toegankelijk voor minder validen. Er is een lift aanwezig voor toegang tot iedere verdieping. Voor het theater zijn speciale rolstoelplaatsen beschikbaar.

Is er een garderobe?

Wanneer je een voorstelling in Breede Beek bezoekt, kun je gebruik maken van de onbewaakte garderobe. Streams Breede Beek stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of beschadiging. Het is niet toegestaan jassen mee te nemen in de zaal.

Is er een fietsenstalling?

Als je met de fiets komt, vragen we je nadrukkelijk om deze op het plein te stallen. Dit in verband met de brandveiligheid in de Kloosterstraat.

Waar kan ik parkeren?

In de omgeving bevinden zich diverse parkeerterreinen. Je kunt gratis parkeren bij het stadhuis (Kolkstraat 27). De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeergelegenheden (250 meter) zijn Wheemplein (Wheemplein 87) en De Bonte Koe (Vrijheidslaan 29).

Meer informatie over parkeertijden en tarieven, vind je op de website van de gemeente Nijkerk.

Is roken toegestaan?

Theater en restaurant Streams Breede Beek staat voor een ‘Rookvrije generatie’. Roken is daarom ook niet toegestaan.