Ontboezemingen van een blij mens

Theo Nijland is voor de kenners de beste liedjesmaker van Nederland. Hij schreef voor o.a. Brigitte Kaandorp en Paul de Leeuw. Maar daarnaast is hij ook zelf een schitterende performer. Theo rekt graag de grenzen op van wat er mogelijk is in een liedje, maar dan wel op meesterlijke wijze. Laat je verrassen door deze onvergelijkbare woordkunstenaar en artiest.

Mijn avonturen met Ramses

Ondersteund door de mooiste foto’s en video’s vertelt Gerard in deze muzikale voorstelling over zijn avonturen met Ramses Shaffy. Het leverde zelfs een bijzondere vriendschap op. Met (samen-)zang, piano, gitaar en viool worden zijn anekdotes nog levendiger.

Hotel Spijkers

Joost maakte furore met The Ashton Brothers maar gaat nu solo.
Dans, lach, huil, zing en logeer tot in de eeuwigheid in het theatrale concerthotel van Joost.

Koken met Taal

Een licht te verteren cabaretvoorstelling over taal, zoals alleen taal-sterrenchef Wim Daniëls dat kan. Lees meer >

Daar moet je heen

Rosa neemt je mee terug naar 1995 en haar deelname aan de Mini-playbackshow. De hele studio moest lachen om haar geboortedorp Klazienaveen. Met humor rekent ze nu eindelijk voorgoed af met de clichematige strijd tussen stad en provincie. Lees meer >

Echte Verhalen Nijkerk

Op bijzondere, grappige en soms meeslepende wijze vertellen Nijkerkers hun echte verhalen op ons podium. Kom je ook kijken wat ze te vertellen hebben?

Literair variété

Eindeloze verzen en liedjes, verrijkt met verlichtende Powerpointplaatjes vormen het eerbewijs aan tekst en muziek in deze veelzijdige voorstelling.

Dat is goed gelukt!

Een stem als die van Jasperina de Jong en zo geestig als Brigitte Kaandorp. Op geheel eigen wijze legt ze de menselijke tekortkomingen bloot.