Blues goes classic

Tijd om de muzikale grenzen verder op te rekken op een verbindende, inspirerende en uitdagende wijze. Deze internationale sterpianist speelt met zijn zeer getalenteerde trio stukken van de grootste componisten uit de geschiedenis.

RJSolo

Zijn muzikale samenwerkingen met o.a. Golden Earring en Gruppo Sportivo brachten hem al veel bekendheid, ook is hij niet meer weg te denken bij NITS. In zijn avondvullende programma speelt & zingt hij hits en vertelt hij over zijn muzikale reis door de tijd. Zijn legendarische muziekverleden maakt elke RJSolo avond uniek. Het belooft een spannende, bijzondere avond met afwisselende (pop)muziek te worden.

A sincere tribute to Willie Nelson

Deze kunstenaar en gitarist brengt in uiterste oprechtheid en bomvol sfeer een ode aan Willie Nelson, één van de Amerikaanse grootheden in de countrymuziek. Een soloprogramma met Erik op piano en gitaar. In het decor schilderijen in Caribische stijl, gemaakt door Neimeijer zelf, die elk een liedje uit de voorstelling representeren.

Sinan zingt Brel

Jacques Brel, de Franse chansonnier wordt op pure ontroerende wijze vertolkt door Sinan Eroglu in zowel het Nederlands als het Turks. Een mix van culturen en Sinans persoonlijke vertolkingen maken dit tot een magische avond. Kippenvelmomenten gegarandeerd!

Dat kunnen ze allemaal wel zeggen

50 jaar lang was hij op tournee, in binnen- en buitenland. Gelukkig slaat hij Nijkerk niet over om zijn 50-jarig optreed-jubileum te vieren. Harry brengt zijn rijke oeuvre en zijn nieuwe boek mee naar het podium, waar hij een hele band uit zijn gitaar tovert, afgewisseld met de mooiste anekdotes uit 50 jaar Harry Sacksioni.

Wonderful tonight Ocobar zingt Eric Clapton

Ocobar, de Rotterdamse band bekend van o.a. het tv-programma Holland Sport, nodigt jou uit voor een bezoek aan hun huiskamer waar alles in het teken staat van Eric Clapton. Zij zetten een onmiskenbare Ocobar-sfeer neer waarin wordt gespeeld en gelachen en waar hun passie voor het rijke oeuvre van Eric Clapton diep vanuit hun DNA ten gehore komt.

Songs for the road

Deze avond staat in het teken van de mooiste popsongs uit de seventies over weggaan en thuiskomen, over dromen en (des)illusies. Van Fleetwood Mac tot John Denver. Genieten geblazen voor de liefhebbers van pure popmuziek!

Central Park The Story of Simon & Garfunkel

Het was een iconisch concert in 1981, Simon & Garfunkel in Central Park, New York. Het concert in Central Park wierp een nieuw licht op de tijdloze hits en brengt de nodige verhalen met zich mee. Reden genoeg om terug te blikken op dit concert, de carrière van deze twee heren en de sores na het weerzien.

Mattheus Passion

Eén van de grootste muziekwerken in de klassieke muziek ontmoet in deze unieke uitvoering de Latijns-Amerikaanse muziek. Theatermaker Jan Rot maakte hiervoor de veelgeprezen Nederlandse hertaling.

Een intieme ode aan Neil Diamond

Als begenadigd zanger en multi-instrumentalist brengt dit muzikomisch talent een solo-hommage aan Neil Diamond, die met 130 miljoen verkochte platen één van de meest succesvolle guilty pleasures allertijden is. Wie is de Neil Diamond achter de glittershirts nou eigenlijk? Chris neemt ons mee langs de songs, het vakmanschap, het leven en laten we ook zeker Neils liefdes niet vergeten…