Home Informatie Je bezoek

Je bezoek

Bezoek je binnenkort een mooie voorstelling in Breede Beek? Hier vind je alle informatie rondom je bezoek. Handig om te weten!

Fietsenstalling
Als je met de fiets komt, vragen we je nadrukkelijk om deze op het plein te stallen. Dit in verband met de brandveiligheid in de Kloosterstraat.

Garderobe
Wanneer je een voorstelling in Breede Beek bezoekt, kun je gebruik maken van de onbewaakte garderobe. Streams Breede Beek stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of beschadiging. Het is niet toegestaan jassen mee te nemen in de zaal.

Pauzedrankje inclusief
De pauzedrankjes zijn bij Breede Beek bij de meeste voorstellingen inbegrepen in de prijs van jouw toegangskaarten. Dat betekent dat in de pauze een drankje al voor je klaar staat. Heeft de voorstelling geen pauze? Dan staat jouw drankje na afloop van de voorstelling voor je klaar.

Rolstoelplaatsen
Kaarten bestellen voor rolstoelplaatsen kan telefonisch via tel. 033 – 208 74 10 of via kassa@streamsbreedebeek.nl. De rolstoelplaatsen bevinden zich op het balkon. Het balkon is per lift bereikbaar. Eventueel is een rolstoelplaats beneden in de zaal mogelijk. Het maximum aantal rolstoelplaatsen is beperkt.

Telefoons, filmen en fotograferen
Tijdens de voorstelling verzoeken we je de mobiele telefoon op ‘stil’ te zetten. Beeld- en/of geluidopnames maken is niet toegestaan.

Annulering
Reeds gekochte kaarten kunnen tot uiterlijk twee dagen voor de voorstellingsdatum worden geruild of geannuleerd. Als je een kaart annuleert ontvang je van ons een digitaal tegoed in je Streams Breede Beek-account). Per kaart worden € 5 annuleringskosten in rekening gebracht.

Voorstelling gaat niet door
Mocht een voorstelling door onvoorziene omstandigheden niet door kunnen gaan, dan brengen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Uiteraard krijg je jouw geld terug.

Algemene bezoekersvoorwaarden Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD)
Breede Beek is niet aangesloten bij de VSCD maar hanteert wel de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD. Als je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene bezoekersvoorwaarden en het privacy statement van Streams Breede Beek.