Home Informatie Vriend worden?

Vriend worden?

Gaaf dat je overweegt om vriend te worden en ons te sponsoren! Wil je als particulier ons financieel ondersteunen met een eenmalige of structurele gift, neem dan contact met ons op.

Voor bedrijven
Streams heeft het verlangen om samen op te trekken. Dit doen we natuurlijk ook graag met lokale bedrijven en ondernemers. Aangezien wij een particulier initiatief zijn (dus volledig afhankelijk van giften), nodigen wij je hierbij uit om financieel bij te dragen en zodoende mee te bouwen aan het ontdekken en ontwikkelen van talenten en gaven. Voor bedrijven hebben we een aantal sponsorpakketten samengesteld. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om afspraken op maat te maken.

Sponsorpakketen
In januari en in de zomer verspreiden wij de theaterkrant met de programmering. Deze zal bij alle huishoudens in gemeente Nijkerk op de mat vallen. Wij zullen de sponsoren hierin bij name noemen (en afhankelijk van het gekozen pakket ook een logo plaatsen). Daarnaast zorgen wij voor zichtbaarheid op onze website en natuurlijk binnen in het theater (op de schermen). Verder zullen we in 2022 een sponsor(mid)dag organiseren om elkaar te ontmoeten. Tot slot geeft je sponsoring mogelijk tot korting op de zaalhuur.

Heb je vragen of wil je sponsoren? Stuur een e-mail naar communicatie@streamsbreedebeek.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.