Home Kapsalon Theater

Kapsalon Theater

Aanstaande woensdag 19 januari openen wij onze deuren als Kapsalon Theater. Ons theater wordt omgebouwd tot een kapsalon. Het leuke aan een bezoek (op afspraak) aan deze kapsalon is dat je hier naar andermans knipbeurt kunt kijken en getrakteerd wordt op optredens. Verschillende artiesten verrassen je met optredens, van muziek tot cabaret. We zijn blij dat op deze manier de artiesten hun vak binnen de gestelde regels kunnen uitoefenen.

Knipbeurt in het theater

Een unieke locatie om je haar te laten knippen en voor de kapsters van HairXclusive om hun beroep uit te oefenen. Op dit moment zijn alle knipplekken gevuld, maar ben je zeker van harte welkom om binnen een van de tijdvakken binnen te wandelen en je te laten verrassen door verschillende optredens.

Kapsalon Theater bijwonen
Om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om bij het kapsalon theater aan te schuiven, hebben we de dag in tijdvakken verdeeld. Reserveer jouw plekje of loop bij ons langs. Vol = vol.

We houden ons aan de geldende regels dus vragen we om een QR-code, bewaren we anderhalve meter afstand en dragen we mondkapjes wanneer we ons door het pand bewegen.  

LINE UP

11.00-11.30 UUR   MAY EVANS 

11.30-12.00 UUR   ERNEST BEUVING 

12.30-13.00 UUR   EDWIN SCHIMSCHEIMER 

13.00-13.30 UUR   TONY NEEF EN RUUD BOS 

14.00-14.20 UUR   KEES VAN AMSTEL

14.20-14.40 UUR   ANNICK BOER 

14.40-15.00 UUR   PETER VAN EWIJK

15.00-15.30 UUR   ROEL C VERBURG  

15.30-16.00 UUR  AMY EGBERS   

16.00-16.30 UUR   SAMIR FUGHIL 

Landelijk initiatief
Sanne Wallis de Vries kwam afgelopen vrijdagavond tijdens het programma M met het initiatief waarbij theaters eenmalig worden “omgebouwd tot kapsalon”. Zij noemt deze actie ‘Kapsalon Theaterdag’ en roept via een speciaal hiervoor gelanceerd Instagram-account landelijk op om als theater en kapsalon/manicure/massagesalon de handen ineen te slaan. De actie is een reactie op de persconferentie van afgelopen vrijdag waarin bekendgemaakt werd dat kunst- en cultuurbeoefening binnen en buiten weer is toegestaan, maar publiek hierbij niet welkom is. Een bezoek aan een kapper is echter wel weer toegestaan.
Het originele idee komt bij Diederik Ebbinge vandaan die dit in Amsterdam gaat doen met De Kleine Komedie.