Home Open podium Breede Beek

Open podium Breede Beek

Dé plek voor talent in Nijkerk en omstreken.

Op de donderdag 19 oktober biedt theater Streams Breede Beek dé kans aan jou als Nijkerks talent om je in een professionele setting aan het publiek te presenteren.

Open Podium Breede Beek is toegankelijk voor iedereen die een interessante performance heeft. Comedy, dans, muziek, toneel, circus, cabaret: alles is welkom!

Als deelnemende artiest(en) is onze vloer maar liefst 10 tot 30 minuten voor jou/jullie, inclusief een mooie belichting en uiteraard (waar nodig) een goede geluidsversterking. Ons theater is dé ideale plek om jezelf te laten zien en je creativiteit te uiten.

Act aanmelden
Deelname aan Open Podium Breede Beek is kosteloos. Aanmeldingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Bij teveel aanmeldingen zullen we op basis van de diversiteit van de acts en ingezonden filmpjes een selectie maken. Veel succes!

Klik hier om je als artiest in te schrijven.

Kom je kijken?
Uiteraard is ook publiek van harte welkom. Vanaf 20.15 uur heb je de kans om verschillende acts van getalenteerde locals te bewonderen. Een gevarieerde avond met voor elk wat wils. Kaartjes kosten €5,00 en boek je hier.