Home Programma 50 shades to fiddle

Micha Molthoff & Band

50 shades to fiddle

Tijdloze vioolthema’s worden op briljante wijze vertolkt en het verleidelijke verhaal van de violist en zijn muze: de viool, wordt verteld.

Passie en virtuositeit komen samen met het vuur van de zigeunerviool, het verlangen en de weemoed van chansonniers als Brel en Aznavour en de filmmuziek van Morricone. 

‘50 Shades to Fiddle’ worden tijdloze vioolthema’s op briljante wijze vertolkt en wordt het verleidelijke verhaal vertelt van de violist en zijn muze: de viool. In de voorstelling komen passie en virtuositeit samen met het vuur van de zigeunerviool, het verlangen en de weemoed van chansonniers als Brel en Aznavour en de filmmuziek van Morricone. De zeer veelzijdige violist Micha Molthoff trad op met een keur aan nationale en internationale artiesten waaronder Ute Lemper en Herman van Veen en speelde op concertpodia over de hele wereld. In de afgelopen twintig jaar componeerde Micha de muziek voor een groot aantal documentaire- en speelfilms, theaterproducties en dansvoorstellingen. Micha’s muziek wordt beïnvloed o.a. door Oost-Europese muziek, Argentijnse tango en Frans-, Spaans- en Nederlandstalige chansons en liedjes.

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
zondag 7 april

Aanvangstijd:
15:00 uur

Tickets:
€ 24,50

Koop tickets