Rob Scheepers

BEKANT

Rob Scheepers is terug! In zijn nieuwe voorstelling ‘Bekant’ haalt Rob bewust alle glans af van dat wat het mooier maakt dan het in werkelijkheid is.

Kanten gordijntjes voor het raam? Meteen een stuk gezelliger. Kanten lingerie? Meteen een stuk spannender. Een potsierlijke kanten kraag om de nek? De status druipt er direct van af. Maar is dat terecht? Verhult kant niet de onderliggende lelijkheid? Is kant niet het welbekende laagje chroom op een pakketje schroot?

In ‘Bekant’ rekent Rob genadeloos af met een praalwereld vol influencers. Met Gucci zonnebrillen en Louis Vuitton poepzakjes. Met alle uiterlijke opsmuk die het innerlijke verdriet moet verbergen. Waarom willen we alles toch maar steeds mooier maken dan het is? Is het niet veel interessanter om de werkelijkheid te zien?

En laat dát nu het kenmerk zijn van kant… je kunt er vrij gemakkelijk doorheen kijken.


De pers eerder over Rob Scheepers: • ‘Scheepers stelt de juiste ongemakkelijke vragen. Een gegarandeerde manier om mensen aan het lachen te krijgen’ (Theaterkrant). • ‘Lachen is bij Rob Scheepers geen enkel probleem’ (Eindhovens Dagblad).

Beeld: Nicole Minneboo

Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
zaterdag 22 april

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 19,50

Koop tickets