Home Programma Disclaimer

Blauwe vinkjes

Disclaimer

Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Kevin van den Berg en Manon Blaauw gooiden hoge ogen met hun actuele cabaret. De jury van Cameretten roemde het duo om hun (politiek) engagement. DISLCAIMER, hun eerste avondvullende show belooft  een avondje lachen in hun geheel eigen stijl die je gezien moet hebben

In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen. Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn. Hun eerste avondvullende show belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben!

Quotes:
“Zij brengen sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca.” –

Volkskrant:
“Als enige act binnen het festival mikt dit duo vol op (politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd.”

Juryrapport Cameretten:
“Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat ze uitstralen.”

Fotocredits: Anne van Zantwijk

Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
zaterdag 17 februari

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 15,00

Koop tickets