Home Programma Blowin’ in the wind

The Kilkenny's

Blowin’ in the wind

The Kilkennys, een traditionele Ierse Folk- en balladband, is geliefd bij een breed publiek. Met hun dynamische arrangementen en charismatische interactie met het publiek laten ze overal waar ze komen een onvergetelijke indruk achter. Begonnen als schoolvrienden hebben zij Inmiddels een wereldwijde aanhang opgebouwd met publiek over de hele wereld. Nu voor het eerst te zien in Nijkerk.

The Kilkennys weet de harten van de meer doorgewinterde traditionele muziekliefhebbers te veroveren, maar ook het jongere publiek aan zich te binden. Ze staan bekend om hun dynamische arrangementen, energieke uitvoeringen en hun charismatische verstandhouding met publiek over de hele wereld. 

De band werd opgericht door schoolgenoten en begon in 1998 te toeren in Ierland. In 2008 besloten ze zichzelf ‘The Kilkennys’ te noemen naar hun geliefde thuis, Kilkenny City. Door de jaren heen is de groep verder gegroeid en wordt vandaag de dag gevormd door Davey Cashin (zang, mandoline, banjo, gitaar, whistles), Tommy Mackey (bas, akoestische gitaar, zang), Josh O’ Loughlin (gitaar, zang) en Mick Martin (bodhran, uilleann pipes, low whistles, gitaar, zang). 

Foto’s: Freddy Schinkel

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
woensdag 8 november

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 33,00

Uitverkocht