Home Programma cadanza

Eric Vaarzon Morel

cadanza

Spaanse avond
Maak uw theateravond compleet en geniet in ons restaurant van een Spaans menu bereid door onze chef. Bij te boeken in de bestelstraat en via de ‘reserveren’-button rechtsonder op de restaurantpagina.

De ritmische, intrigerende muziek van de flamenco vindt zijn oorsprong in Andalusië. Eric Vaarzon Morel heeft zijn muzikale leven gewijd aan deze vorm. Tegelijkertijd heeft zijn muzikale ontwikkeling altijd in het teken van de ontdekking van andere muziekculturen gestaan. Decennialang heeft Eric samen met muzikanten uit de pop-, jazz- en klassieke wereld voorstellingen gemaakt.

De ontmoetingen met jonge muzikanten tijdens de stilte van corona hebben hem een nieuw begin gebracht, een bundeling van nieuwe muzieksoorten, musica nueva. Door te spelen en te repeteren met jonge topartiesten in de leegte die was ontstaan, vormde zich langzaam voor zijn ogen een muzikaal top trio. Deze jonge virtuozen neemt hij nu graag mee om hun talent, durf en originaliteit die zij al op jonge leeftijd ten toon spreiden. Passie, melancholie, ritme, wervelende dans, indiepop, nog meer ritme, en vooral: de lol om elkaar al improviserend te vinden in onze nieuw gevonden vurige CADANZA…

Beeld: Ioana Cobzaru

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
zaterdag 25 februari

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 22,50

Koop tickets