Home Programma Comedy pact

Lonneke Dort & Remy Evers

Comedy pact

Twee totaal verschillende maar, ieder voor zich, grote talenten op één avond. De twee aanstormende cabarettalenten Lonneke Dort en Remy Evers delen deze avond met elkaar.

Over Remy Evers

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen.” En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en een vleugje engagement. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

Foto Remy; Anneloes van den Adel

Over Lonneke Dort

Lonneke Dort zou willen leven als kluizenaar, maar kan het niet over haar hart verkrijgen om de mensheid achter zich te laten. Ook als dit betekent dat ze regelmatig “doei” roept, maar niemand iets terug zegt.

Haar tweede cabaretprogramma gaat over niets bijdragen aan de wereld, gadgets, voelen dat je leeft en niet meer weten hoe tonic smaakt omdat er steeds gin in zit.

In ‘Allemaal of niemand’ geeft Lonneke Dort ruimte aan al haar grillige en schurende observaties waarin één ding zeker is: als we gaan, dan gaan we met z’n allen.

Foto Lonneke; Bakarbessy

Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
vrijdag 28 oktober

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 19,50

Koop tickets