Home Programma Hollandse Helden

Cor Bakker

Hollandse Helden

Nederlands bekendste pianist eert zijn muzikale helden. Zijn smaak is door de jaren heen gevormd door grote namen als Louis van Dijk en Ramses Shaffy, maar ook door muzikanten van deze tijd, zoals Mike Boddé en Fay Lovsky. Samen met zijn trio, laat Cor graag dit moois horen, uiteraard afgewisseld met zijn kenmerkende anekdotes.

Elke muzikant heeft zijn of haar eigen muzikale helden. Dat geldt ook voor Nederlands bekendste pianist Cor Bakker. Zijn muzikale smaak is door de jaren heen gevormd door grote Nederlandse namen als Louis van Dijk, Rogier van Otterloo en Ramses Shaffy. Maar ook wordt hij nog steeds geïnspireerd door muzikanten van deze tijd, zoals Mike Boddé en Fay Lovsky.

Al jaren heeft hij op de radio zijn eigen programma (en nu podcast): ‘De keuze van Cor’ waarin hij allerlei prachtige muziek laat horen van zijn inspiratiebronnen, maar nu kiest hij ervoor om in het theater zijn persoonlijke muzikale keuze met u te delen.

Samen met zijn trio wil Cor heel graag het prachtige werk laten horen: van ‘The Windmills of your Mind’ tot ‘Meisjes van Dertien’, uiteraard afgewisseld met een paar  mooie anekdotes.

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
donderdag 1 februari

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 24,50

Koop tickets