Home Programma Tickets zijn te koop via Jeffrey Sanders Musical school

De Grote Droom

Tickets zijn te koop via Jeffrey Sanders Musical school

Een musical vol met zang, dans en spektakel over dromen, hoop en dat je nooit iets mag opgeven wat eigenlijk heel erg belangrijk voor je is.

In deze musical volgen we Stijn, een enthousiaste jongeman die er alles aan doet om de grootste wens van zijn moeder in vervulling te laten gaan. Hij krijgt hulp; maar ook heel erg veel tegenwerking. Waaronder van zijn vader. Deze is van mening dat hij gewoon naar school moet gaan en zijn dagelijkse leven moet oppakken. Hoe het verhaal zich verder ontwikkeld, dat kun je zien in het theater…

De Jeffrey Sanders – Musicalschool is een unieke plek waar ieder kind het beste uit zichzelf kan halen. Wij zijn ontstaan uit de passie en liefde voor musical, maatschappelijke betrokkenheid en het mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. De musicalschool wordt begeleid op initiatief van musicaldocent Jeffrey Sanders, hij schrijft en produceert alle musical zelf. Hij vindt het belangrijk een maatschappelijke boodschap in de verhaallijnen van de voorstellingen mee te geven. Daarnaast rekenen wij geen lesgeld om zo de lessen voor iedereen toegankelijk te houden.

Informatie

Genre:
Specials

Datum:
zaterdag 8 juni

Aanvangstijd:
15:00 uur

Tickets:
€ 16,92

Koop tickets