Home Programma Het Kleine Theater

De prinses op de erwt (4+)

Het Kleine Theater

Prins Alexander Ludovik Stoffel van Stavernijen ontkomt er niet aan: hij moet trouwen! En natuurlijk met een echte prinses, zo één met een tere en gevoelige huid. Maar hoe vindt hij die? Dan ineens staat er een prinses voor zijn poort. Hoe komt hij er nu achter of ze echt is en een tere en gevoelige huid heeft? Een voorstelling vol humor en verrassende wendingen. Leuk voor jong en oud!

regie Vincent Rietveld
muziek Richard Hakkenes

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.

Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. Er staan 15 voorstellingen op het repertoire, allemaal met veel humor, mooie muziek en gekke personages. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.

Informatie

Genre:
Jeugd

Datum:
woensdag 21 februari

Aanvangstijd:
16:00 uur

Tickets:
€ 15,00

Koop tickets