Home Programma Barrie Stevens & Luuk Haaze

Dood aan Zee

Barrie Stevens & Luuk Haaze

Een intieme voorstelling, geïnspireerd op de roman ‘Dood in Venetië’ én het leven van Barrie Stevens en zijn partner en grote liefde Leen Jongewaard.

De oude acteur heeft in zijn hotelkamer aan zee nog maar één doel in zijn leven: de as van zijn lief uitstrooien op de plek waar hij hem vijfentwintig jaar geleden verloor. Ontroerende en taboedoorbrekende voorstelling. 

“Dood aan zee is een sterk biografische voorstelling van de Nederlandse acteur-choreograaf Barrie Stevens..”; “Stevens heeft op een prachtige manier zijn ziel binnenstebuiten heeft gekeerd in deze voorstelling en Luuk Haaze heeft vijf pluimen op zijn hoed verdient vanwege zijn stijlvolle en dappere spel.”. (Patrick vd Hanenberg) Gaat het de acteur lukken zijn doel te bereiken ? Want in het hotel ontmoet hij de jonge medewerker Sabri, die zijn besluit een verrassende wending weet te geven. Dood aan Zee is een intiem, ontroerend en taboedoorbrekende voorstelling, waarin Barrie Stevens en Luuk Haaze een ode brengen aan de liefde, de dood en de zee. Het stuk is geïnspireerd op de roman Dood in Venetië én het leven van Barrie Stevens met zijn partner en grote liefde Leen Jongewaard.

Informatie

Genre:
Toneel

Datum:
vrijdag 22 maart

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 24,50

Geannuleerd