Home Programma ’t houdt een keer op

Hans Dorrestijn

’t houdt een keer op

Een avond vol trefzekere ironie, zoals te verwachten bij Hans Dorrestijn. Een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden, digitale vervreemding en de stijgende temperaturen. Hans Dorrestijn houdt de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. Het aantal insecten neemt drastisch af, binnenshuis blijft de vliegenmepper nut bewijzen. Doodgemepte exemplaren uit het raam, dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan. Droog en zwartgallig. Tot zover ’t Houdt een keer op.

“In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.

Ik stel in ’t Houdt een keer op de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Ik onthul aan mijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Ik gooi de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan.”

Tot zover ’t Houdt een keer op.

Dagblad van het Noorden****: ‘grootmeester […] virtuoze vondsten […] authentiek kunstenaarschap […] trefzekere ironie […] geestig, dwars en monter’

Noordhollands Dagblad: ‘Staande ovatie. Volkomen terecht natuurlijk.’

www.hansdorrestijn.nl

Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
donderdag 21 december

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 24,50

Koop tickets