Home Programma Hé, wie zit er op de wc?

Alexander Brouwer

Hé, wie zit er op de wc?

Poppenspeler Alexander Brouwer brengt de hilarische prentenboeken van Harmen van Straaten tot leven.  Een voorstelling vól verrassingen, waarin een jongetje je meeneemt in zijn wereld van knuffels die heel nodig naar de wc moeten en die van alles verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten. Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

Gebaseerd op de boeken ‘Hé wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’ van Harmen van Straaten, Uitgeverij Leopold, Amsterdam.

Klik hier voor het prentenboek,
verkrijgbaar bij Boekhandel Roodbeen.

Informatie

Genre:
Jeugd

Datum:
woensdag 20 september

Aanvangstijd:
16:00 uur

Tickets:
€ 12,50

Koop tickets