Home Programma DE NATIONALE OPERA – HARPERT MICHIELSEN EN JOOST BROUWER

Hup Herman! (3+)

DE NATIONALE OPERA – HARPERT MICHIELSEN EN JOOST BROUWER

Acteur Harpert Michielsen en muzikant Joost Brouwer vertellen, spelen en zingen het verhaal van het bekroonde kinderboek van Yvonne Jagtenberg, voor én met de kinderen in het publiek. Een feestelijke voorleesopera die de fantasie prikkelt van jong en oud. Over de drang de beste te willen zijn en het plezier van schurken in de modder.

Hangbuikzwijn Herman houdt niet van wedstrijdjes. De kippen om hem heen wel. Elke ochtend gaat het erom wie de beste, snelste en eerste is. Op een dag is Herman er helemaal klaar mee: hij zal wel eens laten zien wie de snelste is. Alle dieren op de boerderij moedigen hem aan. Hup Herman! Maar maakt het eigenlijk wel uit of je wint of verliest?

Opera kan groots en overweldigend zijn, maar ook heel klein en innemend. Een prentenboek, twee spelers en een stuk of wat instrumenten – dat zijn de ingrediënten voor deze voorleesopera voor de allerkleinsten.

Voor én met kinderen
Na een succesvolle reeks tijdens de Kindermuziekweek 2022 brengt De Nationale Opera de voorstelling het land in. Acteur Harpert Michielsen en muzikant Joost Brouwer vertolken het gelijknamige, bekroonde kinderboek van Yvonne Jagtenberg op geheel eigen wijze, voor én met de kinderen in het publiek.

Een muzikale vertelling over het plezier van schurken in de modder. Over de drang om de beste te willen zijn. En over de ontdekking dat je best blij mag zijn met wie je bent. Een kleine voorstelling met een grote zeggingskracht.

Klik hier voor het prentenboek,
verkrijgbaar bij Boekhandel Roodbeen.

Informatie

Genre:
Jeugd

Datum:
zaterdag 7 oktober

Aanvangstijd:
16:00 uur

Tickets:
€ 15,00

Koop tickets