Home Programma Leonard Cohen Tribute Band

Come Healing

Leonard Cohen Tribute Band

De Leonard Cohen Tribute Band is wederom te zien in de Nederlandse theaters. Met de voorstelling ‘Come Healing’ beoogt de band de verbindende en helende kracht van muziek in het algemeen én van de parels van Leonard Cohen in het bijzonder te vangen. 

Samen de liedjes beleven waarin de alom aanwezige levensthema’s liefde, onmogelijke liefde, eenzaamheid en verlies een helende kracht in ons oproepen. In de huidige woelige tijd, waarin het mens-zijn op allerlei wijzen en intensiteiten wordt uitgedaagd, lijkt daar een grote behoefte aan te zijn. 

Leonard Cohen gaf in zijn rijke oeuvre blijk van een veelal gevoelige, wijze, en poëtische kijk achter de schermen van het leven. Dit is terug te vinden in songs zoals ‘The Future’, ‘In My Secret Life’, ‘If It Be Your Will’ en ‘A Thousand Kisses Deep’. 

De Leonard Cohen Tribute Band brengt daarom in het teken van dit alles meerdere bekende maar zeker ook minder bekende songs in originele of gearrangeerde versie ten gehore. Het verbindend thema ‘Come Healing’ is de rode draad door een theatershow met sprankeling, ontroering, luchtigheid en diepgang. 

De band ontmoet je graag om samen de krachten van Leonard Cohens muziek te beleven: ‘Come Healing’…

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
zaterdag 23 november

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 28,50

Koop tickets