Home Programma Let it snow!

The Christmas Crooner

Let it snow!

Laat je hart verwarmen door de typisch Amerikaanse Christmas Crooners. Maarten Teekens weet, samen met twee virtuoze multi-instrumentalisten, de ultieme kerstbeleving neer te zetten. Klassiekers van o.a. Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole geven volop warmte en nostalgie aan de donkere dagen voor kerst.

Laat je meevoeren in de tijd van de klassieke Amerikaanse crooners, waarbij je wordt ondergedompeld in de magische kerstsfeer. Beeld je zelf alvast in bij een vintage kast, waarop de ouderwetse platenspeler staat te pronken. Hieruit komt een schat aan onvergetelijke kerstliedjes die elk jaar weer voorbij komen op elk radiostation. Denk hierbij aan legendarische artiesten zoals Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole, die je hart verwarmen op de donkerste dagen van het jaar.

Zanger Maarten Teekens, begeleid door twee virtuoze multi-instrumentalisten, weet met deze mooiste liedje de ultieme kerstsfeer op te roepen. Kortom, zorg dat je erbij bent en beleef een kerstavond om nooit te vergeten.

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
woensdag 20 december

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 19,50

Koop tickets