Home Programma Tickets zijn te koop bij Boekhandel Roodbeen en kosten €10,- per stuk. Jongeren onder de 18 jaar mogen gratis naar binnen.

Literaire avond met Roxane van Iperen

Tickets zijn te koop bij Boekhandel Roodbeen en kosten €10,- per stuk. Jongeren onder de 18 jaar mogen gratis naar binnen.

Boekhandel Roodbeen en wij zijn ontzettend blij dat Roxane van Iperen naar Nijkerk komt op dinsdagavond 12 september! Haar nieuwste boek ‘Dat beloof ik’ is een indrukwekkende roman over een meisje dat opgroeit in twee werelden. Kwetsbaar, gevoelig en schrijnend.

Roxane van Iperen zal in het theater geïnterviewd worden over dit boek en er is ruimte voor vragen en signeren.

Over het boek: “De twaalfjarige M. groeit op in twee werelden. Thuis is er chaos en geweld, op school past ze zich geruisloos aan. Haar ouders zijn continu op de vlucht – voor de buitenwereld, elkaar, hun eigen demonen – en sleuren M. mee, van dorp naar dorp, van school naar school. Ze zoekt haar heil in de natuur en bij andere buitenstaanders – de bewoners van een vakantiepark, de reizigers in een woonwagenkamp, een groep kunstenaars in het bos. Maar nergens krijgt ze de kans om wortel te schieten, of, belangrijker nog: om met iemand een gedeeld verleden op te bouwen. Voor iedereen is ze slechts een voorbijganger. En als er niemand getuige is van je leven, besta je dan wel? Dat beloof ik is het verhaal van een meisje dat alles in haar jonge leven moet bevechten om overeind te blijven. En uiteindelijk voor een onmogelijke keuze komt te staan.”

Klik hier voor het boek,
verkrijgbaar bij Boekhandel Roodbeen.

Informatie

Genre:
Gasten

Datum:
dinsdag 12 september

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 10,00

Koop tickets