Home Programma Moederland

Lucky Fonz III

Moederland

Lucky Fonz III, één van Nederlands meest geliefde zangers en tekstdichters, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’ en ‘Linde met een E’, heeft de afgelopen jaren ook naam gemaakt als bijzonder theatermaker en cabaretier. Zijn vorige theatershows zijn lovend ontvangen.

‘Het lied van het Moederland’ wordt opnieuw een avond met alles waar Lucky om bekend staat; unieke muziek en prachtige teksten.

Zowel publiek als pers was laaiend enthousiast over zijn vorige theatershows Buiten de lijnen en Superlekker. De Volkskrant schreef: “Lucky Fonz weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden met een mix van muziek en verhalen (…) Telkens opnieuw verrast Lucky met verrassende observaties en originele humor.” ★★★★

Na het succes van zijn laatste album, Hemellichamen, dat door NRC werd uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2022, en na grote tournees langs zowel clubs als festivals, komt Lucky Fonz III in 2024 terug naar het theater met zijn nieuwe one-man-show: Moederland. Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek, met die prachtige teksten.

Fotocredits: Sanja Marusic

Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
vrijdag 29 maart

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 22,50

Koop tickets