Home Programma Max van den Burg

Tijd voor Max

Max van den Burg

Wederom een echte ‘Max’-show vol grappen, grollen, typetjes, magische muziek en actuele persiflages en imitaties. Er zijn veel dingen die Max als middle-aged man irriteren, verbijsteren, boos en blij maken. Het enige wat hij van zijn publiek vraagt om hen een superavond in het theater te bezorgen is tijd; tijd voor Max. 

De tijd vliegt, maar waar blijft de tijd? Je moet de tijd nemen, maar dan moet je wel de tijd krijgen… Tijd is geld, maar waar kan ik het kopen?  Tijd heelt vele wonden en de tijd zal het leren, maar de tijden veranderen en alles komt op z’n tijd… 

Hoe dan ook, is het tijd voor een avond tijdloos muzikaal en theatraal cabaret, dat helemaal bij de tijd is. Kortom: Tijd voor Max!

“Max schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld” – De Stentor
“Feest der herkenning, in een unieke theatrale comedystijl” – De Theaterkrant.

“Een cabaretshow van Max van den Burg is altijd een theatraal eenmansspektakel, waar de verhalen, de types, de persiflages en de muziek je om de oren vliegen, en je je zeker geen moment verveelt!” – Clown Bassie.

Bio Max van den Burg:

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s, waarin het showelement, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samenkomen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.

Fotocredits: Jaap Reedijk

Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
vrijdag 19 april

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 19,50

Koop tickets