Home Programma Mijn Angst

Bart van der Lugt en Loes Ansen

Mijn Angst

In de documentaire ‘Mijn Angst’ volgen we Solange van Essen (21), Twan van den Hazel (15), en Marjolijn van Kooten (50). Dit zijn drie totaal verschillende mensen die één ding gemeen hebben, namelijk het hebben van een angststoornis. In hun dagelijkse activiteiten worden ze vaak belemmerd door deze angst én hebben ze regelmatig een paniekaanval. Wij nemen je mee in hun dagelijkse leven en laten zien hoe het voelt om een paniekaanval te ervaren.

De makers

Wij zijn Bart van der Lugt (19) en Loes Ansen (21), twee studenten met een passie voor filmen en human interest verhalen. Benieuwd hoe het maken van deze documentaire ons verloopt? Neem dan vooral een kijkje op onze Instagrampagina: Mijn Angst!

Waarom maken wij deze documentaire?

Het is ons doel om bewustzijn te creëren bij met name jonge kijkers. Veel jongeren met een angststoornis schamen zich en delen dit niet met de mensen om hun heen. Ze hebben vaak het gevoel dat ze de enige zijn. Dit terwijl er uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren kampt met een angststoornis. Met deze documentaire willen wij het taboe doorbreken en het onderwerp bespreekbaar maken.

Bekijk hier de trailer: ‘Mijn angst’

Informatie

Genre:
Specials

Datum:
vrijdag 1 juli

Aanvangstijd:
20:00 uur

Gratis

Koop tickets