Home Programma Monique Smit

Kidspop - Eén groot feest! (2+)

Monique Smit

De spetterende theatershow Kidspop is één groot feest, waarbij wordt gezongen, gedanst en vooral veel plezier wordt gemaakt.

Monique Smit is niet meer weg te denken uit de kinderscene. Door haar succesvolle albums en dvd’s als ‘2 Kleine kleutertjes’ en de opvolger ‘Kleuterpop’ groeien hele generaties op met haar aanstekelijke liedjes. Voor kids van alle leeftijden, maar in het bijzonder van 2 tot 8 jaar oud.

Dit jaar toert ze langs theaters door heel het land met een eigen spetterende theatershow: ‘KidsPop – Eén groot feest’!

Voor kids van álle leeftijden, maar in het bijzonder van 2 tot 8 jaar oud, brengt Monique een show boordevol thema’s zoals vakantie, verjaardag, school en familie.

Hierin komen de grootste hits van haar eerdere kinderalbums voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke liedjes die speciaal voor de theatershow gemaakt zijn. Dat belooft dus één groot feest te worden!

Nadat de kids bijna een uur lang hebben gefeest, is er na afloop ruim gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en de leukste KidsPop-aandenkens te bemachtigen.

Monique Smit: “Ik kijk er ontzettend naar uit om na de eerdere succesvolle theatershow van ‘2 Kleine Kleutertjes’ nu opnieuw het land door te gaan met mijn eigen KidsPop-show! Natuurlijk komen de leukste liedjes van mijn eerdere kinderalbums terug, maar de show zit vol met verrassingen én… een aantal nieuwe liedjes! Het wordt in ieder geval één groot feest voor de hele familie waarbij we gaan dansen, zingen en vooral ontzettend veel plezier zullen maken!”

Na de voorstelling is er een meet & greet met Monique en kan iedereen natuurlijk met Monique op de foto!

Informatie

Genre:
Jeugd

Datum:
woensdag 17 april

Aanvangstijd:
16:00 uur

Tickets:
€ 15,00

Koop tickets