Home Programma Onderweg naar vrede

Tijdreizigers

Onderweg naar vrede

Voor dit theaterconcert hebben Tijdreizigers Nard Reijnders en Edwin Schimscheimer (o.a. dirigent van het Voice Company Koor Nijkerk), veelzijdig mezzosopraan Maaike Widdershoven gevraagd met hen op een muzikale reis door te tijd te gaan. Een gevarieerd programma met als thema oorlog en vrede. Gaat u mee? Samen onderweg naar vrede. Al is het maar voor één middag.

De Tijdreizigers hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziek. Zowel als begeleider maar ook als componist, arrangeur en dirigent. Zo is Edwin onder meer dirigent van het Voice Company Koor Nijkerk.

Liep in het voorgaande programma de route van het Gregoriaans tot aan de hedendaagse muziek; deze keer volgen ze het pad van Oorlog  en Vrede door de eeuwen heen. Angst, hoop, verlangen, heimwee, vaderland geloof en liefde. Allemaal thema’s die zo’n grote rol spelen in de verhalen en de muziek.

Het bijzondere aan deze drie musici is dat ze een veelheid aan stijlen beheersen. Deze combinatie zorgt voor een zeer gevarieerd en aantrekkelijk programma dat bestaat uit klassieke pareltjes plus onvergetelijke stukken uit het rijke repertoire van de lichte muziek en kleinkunst met als overkoepelend thema oorlog en vrede.

Foto: Micha Muijlaert

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
zondag 10 december

Aanvangstijd:
15:00 uur

Tickets:
€ 21,50

Koop tickets