Home Programma Chris Piguillet

PUBQUIZ

Chris Piguillet

Verzamel familie en vrienden voor een avondje saamhorigheid, gezelligheid en lachen tijdens de pubquiz in ons theater! Trommel dus gauw 2 tot 4 mensen op voor jouw team en scoor punten tijdens de verschillende quizrondes. Wie gaat er vandoor met de felbegeerde hoofdprijs?

Eén ticket geeft toegang voor een heel team van min. 2 en max. 4 personen. De prijs is inclusief portie bitterballen, exclusief drankjes.

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet je het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen je om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via James Bond tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen!

Omschrijving

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van twee tot zes personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, algemeen, actualiteit, muziek, films, etcetera. Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud.

Informatie

Genre:
Specials

Datum:
zaterdag 3 februari

Aanvangstijd:
19:30 uur

Tickets:
€ 30,00

Uitverkocht