Home Programma Eco of ego

Rob Favier

Eco of ego

Hoe zou het zijn als christenen de positieve voortrekkers van de samenleving worden? En kunnen ze iets betekenen in de klimaatscrisis? Gelóven ze het wel, of geloven ze dat het anders moet? Geen pseudopreek, wel een gezellige avond vol liedjes en verhalen, doorspekt met de nodige humor. Favier is nu eenmaal een dromer met zijn ogen open.

Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde. Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij.

Sterke teksten en een eigen stijl van pop, luisterliedjes tot cabaret en alles daar tussenin. Favier komt op allerlei plekken en speelt voor allerlei mensen: van kleine bijeenkomsten tot grote congressen, van kerkdiensten tot politieke debatten. Ook gaf hij met zijn band een aantal concerten in India, waar hij optrad voor de allerarmsten.

Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
donderdag 28 september

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 19,50

Koop tickets