Home Programma Rock & Roll

Roel C. Verburg

Rock & Roll

Echte rocksterren spelen in uitverkochte stadions, slapen in luxe hotelkamers en drinken champagne in het bubbelbad met hun groupies.

Gitaarkomiek en flierefluiter Roel C. Verburg speelt in kleine zaaltjes, heeft al jaren dezelfde vriendin en drinkt na een optreden een blikje bier in de trein naar huis. 

Elsevier: ‘Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.’

ROCK & ROLL

In zijn derde theatershow Rock ’n Roll brengt hij, behalve nog meer nieuwe grappige liedjes, ook verhalen uit de rockgeschiedenis en vergelijkt die met zijn eigen leven ‘on the road’. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock ’n Roll…

“Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.” Elsevier

“Roel C. Verburg is een fenomeen op zich”  Trouw

“Haha, geweldig!”  Jochem Myjer

Biografie Roel C. Verburg:

Gitaarkomiek Roel C. Verburg staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes. Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang brengt hij bijzonder grappige liedjes (‘Onder De Plak’, ‘Slechtste Rapper Van De Straat”, ‘Ik Koester Je Oester’) op zijn elektrische gitaar en weet daarmee als enige in Nederland stand-up comedy met muziek te combineren. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door.

Op de radio deed hij elke week een liedje in de Freaknacht bij Giel Beelen op 3FM en later elke vrijdagochtend bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica en NPO Radio 5.

Op TV was hij oa te zien bij Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht, DWDD en Padoem Patsss. Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert At The Sea & Zwarte Cross en is tevens één van de vaste comedians bij Comedy Café.

Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
donderdag 14 maart

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 19,50

Koop tickets