Home Programma Vanavond bij jou?

Sara Leemans

Vanavond bij jou?

In dit openhartige theaterconcert zingt en vertelt Sara over haar zoektocht naar liefde. Met poëtische verhalen over kwetsbaarheid, rouw, relaties en familie. Over je blijven verwonderen en de kunst van het blozen. Het daagt je uit, prikkelt, maakt je aan het lachen en doet ook soms pijn. Regie door Herman van Veen.

Is er maar één ware? En wat als jouw ware andere toekomstplannen blijkt te hebben?

Zangeres Sara Leemans kijkt in haar voorstelling ‘Vanavond bij jou?’ terug op haar avontuurlijke liefdesleven, droomt over verre reizen en onbekende landen. In dit openhartige theaterconcert zingt en vertelt Sara over haar zoektocht naar liefde. Met poëtische verhalen over kwetsbaarheid, rouw, relaties en familie. Over je blijven verwonderen en de kunst van het blozen.

Een krachtige coming of age van een jonge vrouw. Waarin iedereen die ooit weleens verliefd was, zich moeiteloos zal herkennen. De voorstelling daagt uit, prikkelt, streelt, maakt aan het lachen en doet soms pijn. ‘Vanavond bij jou?’ is klein en intiem, maar ook groots, sterk en hoopvol.

Sara combineert in haar voorstellingen graag verschillende vormen van theater. Dit deed ze onder andere met een muziektheatervoorstelling op Oerol, als soliste in moderne opera’s en als theatermaker bij het talentenprogramma van het Nederlands Kamerkoor. 

Zang: Sara Leemans
Piano: Arjan Lienaerts
Regie: Herman van Veen

www.saraleemans.nl

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
vrijdag 16 februari

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 19,50

Koop tickets