Home Programma Schrijf me

Ella van Drumpt en Nico de Vries

Schrijf me

Een voorstelling vol liefde. Maak jullie theaterbezoek compleet en boek voorafgaand een romantisch 2-gangen diner (á €30 p.p.) in ons restaurant (zie optie in bestelstraat).

Wie kent het niet: stiekem briefjes schrijven in de klas aan je geheime liefde. Op welke zolder staat nog een schoenendoos met liefdesbrieven? Doen we het nog? Schrijven met iemand, aan wie we misschien meer toevertrouwen dan aan onze eigen partner?“Schrijf me” vertelt het verhaal van Victor en Eva, die van kinds af aan hun gevoelens voor elkaar uiten door middel van het schrijven van brieven, hun hele middelbareschooltijd houden ze dat vol. Daarna scheiden hun wegen. Eva wordt kunstschilder en trouwt met een welgestelde econoom, Victor reist over de wereld en wordt uiteindelijk chef-kok met een sterrenrestaurant in de buurt van Kopenhagen.

 Ondanks dat het leven hen uit elkaar gedreven heeft, kunnen ze elkaar niet loslaten en blijft hun intense briefwisseling bestaan. Hadden ze het lot moeten tarten en toch voor elkaar moeten kiezen?

Ella van Drumpt en Nico de Vries zijn al vrienden sinds onze opleiding aan de Toneelacademie Maastricht en koesterden al jaren de wens samen op het toneel te staan. 

De afgelopen coronaperiode bood hen de mogelijkheid die wens in vervulling te laten gaan en leidde tot “Schrijf me”, een voorstelling geschikt voor de kleine zaal en op locatie. Op basis van teksten uit de wereldliteratuur hebben ze dit toneelstuk geschreven. Carine Crutzen heeft hen geregisseerd.

Publieksreacties:

“de voorstelling is heel integer, smaakvol, grappig en verrassend. En meesterlijk gespeeld!”

“een mooie, warme, sympathieke en goed gespeelde voorstelling!”

“met hun spel raken ze een snaar tussen het bewuste en onbewuste op het gebied van lastige zaken als liefde” 

Informatie

Genre:
Specials

Datum:
dinsdag 14 februari

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 20,00

Koop tickets