Home Programma De chansons van Sjors

Sjors van der Panne

De chansons van Sjors

Sjors is de chansonnier van de Nederpop op zijn allerbest. Na zijn prachtige en ontroerende theaterprogramma ‘Mannen huilen niet’ met Tommie Christiaan,  heeft Sjors zich afgelopen jaar in Frankrijk teruggetrokken om te schrijven aan liedjes voor zijn nieuwe album. Deze eigen chansons wisselt hij af met zijn lievelingsklassiekers. Een muzikale avond met een lach en een traantje.

Meer dan 10 jaar geleden won Sjors van der Panne de publieksprijs van  het Concours de la Chanson.Recent toerde hij met het hoopvolle en troostende theaterprogramma Dan maken we het land en het ontroerende Mannen Huilen Niet, met collega Tommie Christiaan. Van der Panne gaf al diverse succesvolle zomerconcerten in Het Concertgebouw.  

Afgelopen jaar heeft Sjors van der Panne in Frankrijk geschreven aan liedjes voor zijn nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Deze chansons wisselt hij af met zijn lievelings klassiekers. In het Frans, of hertaald in het Nederlands. Van Dalida en Françoise Hardy tot Zaz en Renaud, de chansonnier van de Nederpop op zijn best.

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
zaterdag 11 november

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 24,50

Koop tickets