Home Programma Sleigh ride

Musica Extrema

Sleigh ride

Een gezellige kerstsfeer, samen met familie en vrienden? Kom dan naar de winter-wonder-voorstelling Sleigh Ride. Laat je verwarmen door al die heerlijke bekende kerstsongs. Geniet van de fantastische live band en van de zang van Sharon Kips en Job Hubatka. Laat je meenemen op een winterse reis.

Joy to the world!

Ook zo’n zin in een gezellige kerst, samen met familie en vrienden? Kom dan naar de winter-wonder-voorstelling Sleigh Ride!
Een warme, knusse en muzikale kerst sing-a-long met live band, zangers en schitterende dansers. Zij nemen het publiek mee op een winterse reis langs alle bekende en geliefde kerstsongs, waarvan het publiek de teksten via een groot scherm mee kan zingen.
Rudolph the red nose reindeer, All I want for Christmas, Baby it’s cold outside, Winter Wonderland, noem ze maar op, ze komen allemaal voorbij!

Tijdens de voorstelling krijgt elke bezoeker uit handen van niemand minder dan de kerstman zelf een presentje uitgereikt. Kortom, een heerlijke voorstelling om niet snel meer te vergeten!

Musica Extrema
Tanya Schaap: viool
Ben van den Dungen: tenor- en sopraansaxofoon
Marc Bischoff: piano
Marijn van der Ven: contrabas

Muziek: Musica Extrema
Zang: Sharon Kips en Job Hubatka

Artwork beeld en trailer: Wibo Broek, B Creative Agency

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
zaterdag 16 december

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 26,50

Koop tickets