Home Programma Super magic! (6+)

Steven Kazàn & Jamie

Super magic! (6+)

INTERACTIEVE FAMILIEVOORSTELLING

Dé familieshow van het jaar, waarin Steven Kazàn, natuurlijk samen met Jamie, zorgt voor een onvergetelijke show vol humor, actie en natuurlijk: magie. Voor aanvang zijn er magische activiteiten in de foyer en na afloop is er een meet & greet. Een onvergetelijk uitje voor het hele gezin.

Een betoverende ervaring voor de hele familie

Steven en Jamie, die je van diverse tv programma’s of hun online video’s kent, nemen je mee in een dynamische show vol humor, interactie en natuurlijk: magie: Super Magic!

Voor aanvang tref je een aantal ‘betoverende’ dingen aan in de foyer. Bij binnenkomst vind je een schatkaart, waarmee je een speciaal item kunt opzoeken in het theater óf neem bijvoorbeeld als souvenir een foto bij de magische muur (en maak daarmee kans op een prijzenpakket!).

Zoek daarna je stoel op en maak je klaar voor 60 minuten entertainment! Allerlei goocheltrucs, grappen, interactie met de zaal en nog veel meer.

Als de show is afgelopen is het nog niet klaar, want Steven & Jamie komen naar de foyer om met jou op de foto te gaan. Een onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Super magic toch?!


Informatie

Genre:
Jeugd

Datum:
vrijdag 9 februari

Aanvangstijd:
19:30 uur

Tickets:
€ 17,50

Koop tickets