Home Programma Stormbrein

Wouter Monden

Stormbrein

Het stormt in Wouters brein. Wouter peinst, praat en reflecteert. Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie: grappen maken.

Wouter is de sympathieke host van de razend populaire ‘Elektra Podcast’, waar hij inmiddels 175 cabaretiers interviewde én hij is de vaste publieksopwarmer van Arjen Lubach. 

Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken. Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”, aldus Wouter. In zijn voorstelling ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Het wordt een gave, niet te missen show.

Wouter Monden is de sympathieke host van de enige echte Elektra Podcast met ruim 75.000 luisteraars per maand. Hij interviewde inmiddels al meer dan 175 cabaretiers waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Najib Amhali, Philippe Geubels en Guido Weijers. Daarnaast is Wouter al jaren de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt hij regelmatig in verschillende comedyclubs.


Informatie

Genre:
Cabaret

Datum:
vrijdag 5 april

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 19,50

Koop tickets