Home Programma Streams of Worship

Streams of Worship

In juni van dit jaar zijn we gestart met Streams of Worship; worship-avonden in het theater Streams Breede Beek in Nijkerk met verschillende aanbiddingsleiders & bands. Na de kick-off op 26 juni met Lejony Koster & Band krijgt Streams of Worship in het najaar een vervolg.

Op zaterdagavond 1 oktober wordt de aanbidding geleid door Emo Rahajaan & Band uit Zwolle. De band was in 2019 eerder te gast in het Huis van Gebed en zou in 2020 opnieuw komen, maar de Covid-maatregelen gooiden roet in het eten.

Nu dus toch weer terug in Nijkerk en deze keer in Theater Streams Breede Beek. Emo Rahajaan vormt met zijn vrouw Ata het voorgangersechtpaar van de CCZ Gemeente in Zwolle. Hij verzorgt met zijn band al jarenlang regelmatig de muzikale ondersteuning van conferenties, samenkomsten en worshipmeetings.

Streams of Worship
Streams of Worship is een avond met aanbidding, veel muziek, samenzang en een korte overdenking. De avond duurt tot ca 21.00 uur, waarna er gelegenheid is om elkaar te ontmoeten en na te praten met een drankje in het naastgelegen restaurant Streams Breede Beek.

Informatie

Genre:
Christelijk

Datum:
zaterdag 1 oktober

Aanvangstijd:
19:30 uur

Gratis

Koop tickets