Home Programma Running in the family

Tangarine

Running in the family

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers en zussen die samen muziek maken. Broers Arnout en Sander zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant. Tangarine speelt de mooiste nummers uit meer dan zestig jaar popgeschiedenis, afgewisseld met hun eigen werk.

Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant.

Tijdens het theaterconcert Running in the Family speelt Tangarine de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met hun eigen, beste werk.

De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met Running in the Family geeft Tangarine het muzikale antwoord.

Over Tangarine:

Dagblad van het Noorden*****: ‘Tangarine in het theater is absolute top.’

de Stentor****: ‘Een gaaf en groot repertoire met melodisch sterke folksongs.’

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
vrijdag 8 december

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 21,50

Koop tickets