Home Programma Toen was geluk…

The Bluebettes

Toen was geluk…

De goedlachse en swingende vrouwenband The Bluebettes vervolgen hun trip down memory lane met ‘Toen was geluk…’. Dit nostalgische liedjesprogramma bestrijkt de jaren veertig tot en met zeventig, met het onovertroffen Nederlandstalige repertoire van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink en de vrolijke Engelstalige rock-‘n-roll van The Everly Brothers tot The Beatles. Klaar voor een flinke portie humor, interactie en gezelligheid?
Laat die herinneringen maar komen! 

Zang: Arlette Swartjes | gitaar en zang: Geraldine Swartjes | toetsen en zang: Esther Groenenberg | basgitaar en zang: Chantal de Haan | drums en zang: Anna Hoekstra

Het is altijd groot feest met de goedlachse en swingende The Bluebettes. De vijf vrouwen met het hart op de swinging sixties-plek bezorgden het publiek de afgelopen jaren steevast een heerlijk avondje. Nu gaan ze met ‘Toen was geluk…’ nog verder terug in de tijd tijdens hun trip down memory lane. Hun nieuwe nostalgische liedjesprogramma zit barstensvol mooie liedjes van de jaren veertig tot en met zeventig. Nederlandstalige repertoire van ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ tot het mooiste van het duo Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, naast vrolijke Engelstalige rock-‘n-roll van The Everly Brothers tot The Beatles. Dat alles gecombineerd met een flinke portie humor, enthousiasme, interactie en gezelligheid. Laat die herinneringen maar komen!

Swingend muzikaal feest met het mooiste uit de jaren veertig tot en met de zeventig.

Informatie

Genre:
Muziek

Datum:
donderdag 25 april

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 22,50

Koop tickets