Home Programma Portret

Tjitske Reijdinga

Portret

De eerste One-Women-Show van de koningin van de TV-comedy.

Een poëtische voorstelling vol droogkomische situaties en ongemakkelijke gedachtenspinsels. Een ode aan het kleine leven. Over de kracht en het beschermen van de fantasie. Over alles kunnen zijn en denken, en hoe bevrijdend dat wel niet is.

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Daarom schreef ze de voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. En gelukkig gaat ze zelf ook, want als je iets nodig hebt voor je eigen One Woman Show, dan is het wel jezelf.

Maar wat is dat eigenlijk, jezelf? Hoe zie je jezelf? Waarom is dat soms zo anders dan hoe anderen je zien? En waarom word je soms middenin een filosofische gedachtegang over wie je wilt zijn, of misschien zelfs al wel bent, onderbroken door je telefoon omdat je een tikkie moet betalen? Deze en vele andere vragen zullen worden gesteld in Tjitskes poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en Tjitskes favoriete fantasierijke muziek. Een fijne, ontroerende theaterervaring die je iets geeft. Het gevoel dat je niet alleen bent bijvoorbeeld. Of een plek waar je naartoe kunt gaan voor als je iets leuks wil zien zonder dat het gelijk moeilijk of hartverscheurend is.

Credits:
Met: Tjitske Reidinga
Ontwikkeld door: Tjitske Reidinga, Martine Bakker en Corien van der Zwaag
Kostuums: Sofie Marietta Eugene
Producent: More Theater Producties

Informatie

Genre:
Kleinkunst

Datum:
zaterdag 25 november

Aanvangstijd:
20:15 uur

Tickets:
€ 26,00

Geannuleerd