Home Programma Wijnand Stomp

Meneer Anansi vertelt (4+)

Wijnand Stomp

Wijnand Stomp vertelt de spannende verhalen van de spin Anansi. Anansi maakt allerlei avonturen mee en, slim als hij is, heeft hij altijd en overal een oplossing voor.

Wijnand is een meesterverteller en weet met zijn stijl en stem een voorstelling neer te zetten voor jong en oud. De Anansi-verhalen zijn opgenomen in de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland. 

Wijnand Stomp, aka Meneer Anansi, is een kids comedian die met humor en een tikkeltje wijsheid jong en oud weet te boeien. Razendsnel wisselend van personages en in een stroomversnelling van verhalen met nieuwe en oude Anansi-liedjes vertelt Wijnand waarom hij doet wat hij doet en waarom hij dat doet. Een tipje van de sluier… het is allemaal de schuld van zijn oma die hem ooit de bijnaam ‘Anansi-mannetje’ gaf. Weten hoe dit precies zit? Ontdek het zelf. Luister, geniet en lach je suf tijdens de Meneer Anansi leert de wereld lachen.

Kom luisteren hoe Anansi de vreselijk vervelende Bigi Kaaiman te grazen neemt. Iedereen klaagt dat Bigi Kaaiman in hun oren, neus of billen hapt. Gewoon voor de grap. Wie vindt dit nou leuk. NIEMAND toch. De listige spinnenman Anansi weet hier wel raad mee. Wie weet doe jij ook wel mee in dit verhaal.

Informatie

Genre:
Jeugd

Datum:
woensdag 15 mei

Aanvangstijd:
16:00 uur

Tickets:
€ 12,50

Geannuleerd