Home Restaurant

Restaurant

Ons restaurant is geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur, de keuken is tot 21.00 uur geopend en tijdens voorstellingen.

Wilt u uw theaterbezoek combineren met het theatermenu? Bestel het theatermenu dan gelijk met uw theatertickets of maak een reservering via de reserveringsbutton hier rechtsonder van de pagina.


Streams Breede Beek is een plek waar je andere mensen ontmoet, waar we samen meemaken en waar gastvrijheid en aandacht hoog in het vaandel staan. Je proeft van wat de natuur ons te bieden heeft. We bewegen hierin mee met de seizoenen en werken zoveel mogelijk met verse, eerlijke en lokale producten.

Duurzaamheid en gastvrijheid
In restaurant Streams Breede Beek kun je genieten van heerlijk en eerlijk eten. Duurzaamheid en gastvrijheid zijn voor Streams belangrijke thema’s. In het restaurant is dat bijvoorbeeld te herkennen aan diverse keuzes, zoals de gezonde frisdranken van Roze Bunker, EcoTapwater, waarmee je een bijdrage levert aan schoon drinkwater in Kenia, en bieren van Gulpener, de meest duurzame bierbrouwer van Nederland. Daarnaast natuurlijk door het gebruik van lokale producten.