Home Restaurant

Restaurant

De keuken van het restaurant Streams Breede Beek is van woensdag tot en met zaterdag van 17.00 tot 21.30 uur geopend voor het diner. Uiteraard bent u ook welkom

THEATERMENU
Maak uw avond compleet en combineer uw voorstelling met een heerlijk diner in ons restaurant. Voor slechts €42,50 p.p. (excl. drankjes) geniet u van een driegangenmenu van de chef.
Het theatermenu kunt u direct bijboeken bij het boeken van uw theatertickets of reserveren via de button rechtsonder.

Reserveren
Wilt u een tafel reserveren? Dat kan eenvoudig via de button rechtsonder in beeld. Of reserveer telefonisch via 0332087410 of door een mail te sturen naar info@streamsbreedebeek.nl.

Wilt u reserveren voor een diner in combinatie met een bezoek aan een theatervoorstelling, dan is reserveren mogelijk tot uiterlijk 18.00 uur.


Streams Breede Beek is een plek waar je andere mensen ontmoet, waar we samen meemaken en waar gastvrijheid en aandacht hoog in het vaandel staan. Je proeft van wat de natuur ons te bieden heeft. We bewegen hierin mee met de seizoenen en werken zoveel mogelijk met verse, eerlijke en lokale producten.

Duurzaamheid en gastvrijheid
In restaurant Streams Breede Beek kun je genieten van heerlijk en eerlijk eten. Duurzaamheid en gastvrijheid zijn voor Streams belangrijke thema’s. In het restaurant is dat bijvoorbeeld te herkennen aan diverse keuzes, zoals de gezonde frisdranken van Roze Bunker, EcoTapwater, waarmee je een bijdrage levert aan schoon drinkwater in Kenia, en bieren van Gulpener, de meest duurzame bierbrouwer van Nederland. Daarnaast natuurlijk door het gebruik van lokale producten.