Home Restaurant

Restaurant

Tot onze grote vreugde krijgen wij versterking binnen ons horeca team. Om de nieuwe medewerkers goed in te kunnen werken gaan wij de maand december gebruiken om iedereen te trainen. Dat houdt in dat we de keuken deze maand sluiten, zodat we het nieuwe jaar fris kunnen beginnen met een nieuwe kaart. De dagen waarop er een voorstelling of evenement gepland staat bent u gewoon welkom voor een drankje en een borrelhap. 

De deuren van onze keuken zullen weer opengaan op vrijdag 06-01-2022 met onze nieuwe chef-kok. Op donderdag zal voor een select gezelschap een proefdiner worden bereid met een verrassende nieuwe kaart. Tevens kunnen wij een bijpassend wijnarrangement schenken. Hiervoor kunt u een tafel reserveren door een email te sturen naar info@streamsbreedebeek.nl of te bellen naar 033 208 74 10.

Wij hopen u in januari weer te mogen ontvangen!


Streams Breede Beek is een plek waar je andere mensen ontmoet, waar we samen meemaken en waar gastvrijheid en aandacht hoog in het vaandel staan. Je proeft van wat de natuur ons te bieden heeft. We bewegen hierin mee met de seizoenen en werken zoveel mogelijk met verse, eerlijke en lokale producten.

Duurzaamheid en gastvrijheid
In restaurant Streams Breede Beek kun je genieten van heerlijk, eerlijk eten. Duurzaamheid en gastvrijheid is voor Streams een belangrijk thema. In het restaurant is dat terug te vinden door diverse keuzes, zoals gezonde frisdranken van Roze Bunker, EcoTapwater waarmee je doneert voor schoon drinkwater in Kenia en bieren van Gulpener, de meest duurzame bierbrouwer van Nederland en het gebruik van lokale producten.