Mama weed (12+)

Hilarische en spannende film met Isabelle Huppert, Hippolyte Girardot, Farida Ouchani. Lees verder…>

Sinan zingt Brel

Jacques Brel, de Franse chansonnier wordt op pure ontroerende wijze vertolkt door Sinan Eroglu in zowel het Nederlands als het Turks. Een mix van culturen en Sinans persoonlijke vertolkingen maken dit tot een magische avond. Kippenvelmomenten gegarandeerd!

De lachende derde

Persoonlijke voorstelling waarin hij zijn dagelijkse worstelingen met discipline, vriendschap, liefde, werk en het menselijk bestaan blootlegt. Over wat spijbelen en dan eindeloos dwalen door een steeds veranderende wereld hem gebracht heeft. Victor bereikte in 2016 de finale van het Camerettenfestival en won in 2015 de publieksprijs op het Amsterdams Studenten cabaretfestival.

Song of Songs

Met deze muziekvoorstelling laat Willow Mae de mysterieuze kant van de liefde zien. Gewapend met krachtige songs zet zij een krachtige, veelzijdige, onstuimige totaalervaring neer. Een ervaring waar je geen genoeg van kunt krijgen, net als van de liefde.

Nog één keer dan

Al vijfenvijftig jaar lang verblijdt deze alleskunner ons met haar zang, acteer en presenteertalent. Ook al kent het grote publiek haar natuurlijk van “Toen was geluk heel gewoon”, zingen blijft voor haar het leukste wat er is. Joke kijkt terug op haar carrière met muziek, bijzondere anekdotes en een special guest die voor haar belangrijk is geweest. Lees verder…>

Kleur beweegt jou

Tijdens deze voorstelling gaan de kleuters samen met Lonneke vanuit een witte wereld op ontdekkingsreis naar de verschillende kleuren die de wereld om ons heen rijk is. Rood is boos, geel is jaloers of toch blij als de zon? Ontdek al spelend de geheimen van de kleuren.

MEER

Een sterke voorstelling van Kiki, met beide benen op de grond en gewapend met piano, gitaar, zang en aanlokkelijke liedjes.