Home Verhuur

Verhuur

Feesten en partijen
Voor iedere gelegenheid verzorgen wij de perfecte ruimten en de bijpassende culinaire invulling. Of u nu kiest voor een themafeest, een (dans)feest met live muziek of een receptie. Bij ons voelt iedereen zich thuis.

Vergaderen
Kom een dag(deel) vergaderen in onze Skyroom met mooi zicht op de skyline van Nijkerk. Deze heerlijke open plek is ook geschikt voor presentaties en andere bijeenkomsten en biedt ruimte aan ongeveer 30 personen.

Diner en borrel
Kies voor een besloten diner of borrel om samen het leven of zakelijke successen te vieren. Geniet van een culinaire maaltijd met biologische frisdranken, speciaalbieren of door ons met zorg geselecteerde wijnen.

Evenementen
Ons vlakkevloertheater is uitermate geschikt voor uw presentatie, congres of ander evenement en beschikt over 200 zitplaatsen. Door de tribune in te schuiven kunnen er meer staanplaatsen gecreëerd worden, of een andere setting met bijvoorbeeld tafels en stoelen of beursstands.

Trouwlocatie
Theater en restaurant Breede Beek is zeer veelzijdige trouwlocatie en geschikt voor zowel de receptie, diner en het feest. 

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor borrel, diner en feest; chique en stijlvol maar ook informeel. 

Natuurlijk altijd naar jullie persoonlijke wensen aan te passen.

Op werkdagen zijn wij aanwezig om jullie (op afspraak) te ontvangen voor een rondleiding, het opstellen van offertes en het beantwoorden van vragen over de telefoon of via de mail.