Home Verhuur zakelijk

Verhuur zakelijk

Een zakelijke bijeenkomst organiseren in het midden van het land? Streams Breede Beek in Nijkerk is jouw partner. Wij bieden een inspirerende locatie voorzien van een theaterzaal met hightech apparatuur en een smaakvol restaurant.

De perfecte locatie voor elke presentatie, vergadering, training, personeelsbijeenkomst of om zakelijke successen te vieren.

Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor jouw congres of bijeenkomst? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen.

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Vergaderen

Kom een dag(deel) vergaderen in onze Skyroom met mooi zicht op de skyline van Nijkerk. Deze heerlijke open plek is ook geschikt voor presentaties en andere bijeenkomsten en biedt ruimte aan ongeveer 30 personen

Evenementen

Ons vlakkevloertheater is uitermate geschikt voor uw presentatie, congres of ander evenement en beschikt over 200 zitplaatsen. Door de tribune in te schuiven kunnen er meer staanplaatsen gecreëerd worden, of een andere setting met bijvoorbeeld tafels en stoelen of beursstands